Beşiktaş, Avrupa’da aldığı yaraları sarmak için sahaya çıkıyor… Heyecan Misli’de yaşanıyor!

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK’ya konuk oluyor. Karşılaşmanın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanıyor.

Sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanında ilk yenilgisini aldı. Eyüpspor'u 2-1 yenmeyi başaran siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax'a mağlup oldu. Kayserispor'u deplasmanda 3-0 yenen Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde E. Frankfurt'a evinde ağır bir yenilgi yaşadı. Avrupa'da aldığı yenilgilerin ardından Gaziantep FK maçı için sahaya çıkan Beşiktaş'ta Necip Uysal uzun süreli sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor. E. Frankfurt maçında sakatlanan Moatasem Al Musrati'nin durumu belirsizliğini korurken, ağrıları bulunan ve E. Frankfurt maçında riske edilmeyen Mert Günok'un Gaziantep FK maçında oynama ihtimali bulunuyor. Kart cezası nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyen Arthur Masuaku ise Gaziantep FK maçında kadroda yer alıyor.

Beşiktaş ile oynadığı son Süper Lig maçını 2-0 kazanan Gaziantep FK'da Godfrey Stephen, Mustafa Eskihellac ve Quentin Daubin sakatlıkları nedeniyle Beşiktaş maçında oynayamayacaklar. Daha önce Beşiktaş'ı iki kez mağlup edemeyen Gaziantep FK'da başka bir eksik bulunmuyor.

Gaziantep Büyükşehir Stadyumu'nda bugün saat 19:00'da oynanacak Gaziantep FK - Beşiktaş karşılaşmasını Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Metoğlu'na Çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey yardımcı olacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

"Gaziantep FK - Beşiktaş" maçında Türkiye'nin en yüksek iddaa oranları Misli'de!

Öne çıkan istatistikler:

- İki takım arasında oynanan son 5 karşılaşmada Beşiktaş'ın 3, Gaziantep FK'nın 1 galibiyeti bulunuyor.

- İki takım arasında oynanan son 6 karşılaşmanın 5'i "Karşılıklı Gol Yok" bitti.

- Gaziantep FK'nın çıktığı son 5 maçın 4'ü 3.5 Üst bitti.

- Beşiktaş'ın oynadığı son 5 maçın 4'ü 2.5 Üst bitti.

- Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanında oynadığı son 7 maçın sadece birinden galibiyet çıkarabildi.

- Maçın hakemi Muhammet Ali Metoğlu, kariyeri boyunca 7 Süper Lig karşılaşmasında görev aldı. (43 sarı kart)

Misli üyeleri ne oynuyor?

Türkiye'nin En Yüksek Oranları ile Misli'de yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına ekleyen Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Beşiktaş kazanır" oldu! %76'lık kesim, deplasman ekibinin maçı kazanmasını bekliyor.

MİSLİ YAZARI SAFA CAN KONUKSEVER’İN YORUMU

Gaziantep sezonun ilk maçını kazandı, ancak sonrasında çıktığı 5 lig mücadelesinde 4 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Yaz döneminde birçok transfer yaptılar, ancak henüz uyumlu bir takım havası yaratmayı başaramadılar. Bu maçta gösterecekleri performans, teknik direktör Selçuk İnan'ın geleceğini belirleyecek. Beşiktaş ise Frankfurt karşılaşmasında kötü oynamasına rağmen 3-1 yenildi. Bu maçta Rafa Silva-Immobile-Gedson üçlüsü sahada olursa, bence fark yaratırlar. Ayrıca Semih'in de 11'de başlama ihtimali yüksek. Konuk ekibin galibiyeti denenir.

Misli'den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli'ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli'ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. "Şampiyon Oranlar"ın ve özel oyunların yer aldığı Misli'de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Benzer Videolar