Beşiktaş-Antalyaspor maçı öncesi son dakika

Samsunpor'u 2-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, 2'nci hafta karşılaşmasında sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Yarın akşam Tüpraş...

Beşiktaş'ın teknik direktörü Giovanni Van Bronckhorst, Samsunspor mücadelesinde kazanma stratejisini değiştirmeye pek niyetli görünmüyor. Sakatlığı nedeniyle geçen haftaki maçta forma giyemeyen Paulista, bugün itibariyle antrenmanlara başladı ve oynamaya hazır. Ancak, risk almamak adına Necip ve Colley'nin stoper ikilisini oluşturması da olası bir senaryo. Doğum izninde bulunan Masuaku'nun yerine Emrecan Terzi, sağ bekte ise Svensson'ın görev alması bekleniyor. Orta sahada Al Musrati ve Gedson ikilisi görev alacak. Hücum hattında ise sağda Rashica, on numarada Rafa Silva ve solda Semih Kılıçsoy görev alacak. Ciro Immobile ise gol arayan isim olacak.

STAT YENİLENİYOR

Beşiktaş, sezon sonunda başlattığı stat yenileme çalışmalarını tamamlamak üzere. Tesislerden sorumlu yönetici Çağlayan Tuğal önderliğinde yapılan çalışmalarda, stat zemini tamamen yenilenerek hibrit çime dönüştürüldü. Eskiyen koltuklar yenilendi, merdiven boşlukları boyandı ve çatının membranları değiştiriliyor. Statta bulunan Atatürk resmi ve arması da yenilenerek daha modern bir görünüme kavuşturuluyor.

Benzer Videolar