Benfica'dan milli yıldıza transfer kancası! Kerem Aktürkoğlu'ndan olumlu referans

Sezon başında Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katan Benfica, bir milli yıldızı daha transfer etmek için çalışmalara başladı.

Yaz transfer döneminin sona ermesine az bir zaman kala, Kerem Aktürkoğlu'nu transfer eden Benfica, Türk Milli Takımı'nın bir diğer önemli oyuncusu Yunus Akgün'e de göz dikti. Portekiz kulübünün, Yunus'un transferi için ısrarcı olduğu öğrenildi. Kerem'in de Benfica'ya bu transfer konusunda olumlu görüşler sunduğu söyleniyor.

BENFICA TAKİPTE

Galatasaray'ın genç ve yükselen yıldızı Yunus Akgün, Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatini çekti. Sezon başında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki oyuncu, Kerem Aktürkoğlu'nun transfer olduğu Benfica tarafından yakından takip ediliyor.

KEREM'DEN OLUMLU REFERANS

Portekizli kulübün, transfer konusunda Kerem'den olumlu geri bildirimler aldığı belirtildi. Bu sezon attığı goller ve asistlerle Galatasaray'ın performansına önemli katkı sağlayan Yunus, özellikle İtalyan ve İspanyol kulüplerinin radarına girdi.

YENİ SÖZLEŞME

Galatasaray yönetimi, iki yıllık daha sözleşmesi bulunan Yunus Akgün ile önümüzdeki günlerde uzun vadeli bir sözleşme imzalamayı planlıyor. Genç futbolcuya, takım arkadaşlarına göre daha düşük bir maaş ödedikleri için, yeni sözleşmeyle maaşında da artış olacak. Yunus'a olan ilginin artması nedeniyle, sözleşmesine bir çıkış maddesi koyulmayacak ve gelecekteki transfer bedeli daha yüksek bir seviyeye çıkarılacak.

BERABERLİK YOK

Galatasaray'da göreve geldiğinden bu yana 5 Beşiktaş derbisine çıkan Teknik Direktör Okan Buruk, ezeli rakibine karşı hiç beraberlik elde edemedi. Buruk yönetimindeki Galatasaray, Beşiktaş'la oynadığı 5 derbinin 3'ünü kazanırken, 2'sini de kaybetti. Okan Buruk, antrenörlük kariyerinde Beşiktaş'a karşı daha önce Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Akhisarspor, Başakşehir ve Galatasaray'ın başındayken rakip oldu. Buruk'un takımları söz konusu müsabakalarda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Benzer Videolar