Benfica – Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü parmak ısırtıyor

Portekiz’e adımını atar atmaz gollerini sıralayan ve şu ana kadar harika bir performans gösteren Kerem Aktürkoğlu, bu akşam yine hünerlerini sergilemeye...

Benfica, Türk futbolcuları Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün yer aldığı kadrosuyla, bu akşam Devler Ligi'nde Atletico Madrid'e ev sahipliği yapıyor. Bu zorlu karşılaşma, Estadio da Luz'da saat 22.00'de başlayacak.

Benfica - Atletico Madrid mücadelesi, Türk asıllı Hollandalı hakem Serdar Gözübüyük'ün yöneteceği ve dijital yayın platformu Tabii'den canlı olarak izlenebilecek.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olduktan sonra, yeni takımında gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta Portekiz Ligi'nde Gil Vicente'ye karşı 5-1'lik galibiyette bir gol atan Kerem, 3 maçta 2 gol ve 2 asistle takımına önemli katkı sağladı. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Kızılyıldız'a karşı da ağları sarstı.

Benfica'nın diğer Türk yıldızı Orkun Kökçü ise bu sezon 8 maçta 3 gol ve 3 asistle dikkat çeken bir performans sergiledi. İki Türk futbolcunun gösterdiği performanslar, taraftarları heyecanlandırıyor ve Benfica'nın bu sezonki hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacak.

Benzer Videolar