Başakşehir maçı sonrası beraberlik zincirini kıran Trabzonspor yenilmezliğini sürdürüyor

Trendyol Süper Lig'de en son geçen sezon 4 Mayıs'ta deplasmanda Samsunspor'a mağlup olan bordo-mavililer, 169 gündür ligde yenilgi görmedi. Son olarak...

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de RAMS Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek ligdeki yenilmezlik serisini devam ettirdi. Bu sezon, 8 maçta 12 puan toplayan bordo-mavililer, hem galibiyet hem de beraberlik serisine devam ediyor, uzun süredir bir mağlubiyet yaşamadılar. Son yenilgileri geçen sezon 4 Mayıs'ta Samsunspor'a deplasmanda 3-1'lik skorla gelmişti ve bu tarihten itibaren 169 gündür ligde yenilgi yüzü görmediler.

Trabzonspor, geçen sezon 35. haftadaki Samsunspor maçının ardından oynadığı 3 maçı da kazanarak sezonu tamamladı. Bu sezon ise 8 haftada 2 galibiyet ve 6 beraberlikle yoluna devam ediyor. Bu dönemde toplamda 11 lig maçında 5 galibiyet ve 6 beraberlik alarak yenilgi yaşamayan bordo-mavili takım, sağlam bir performans sergiledi.

 

İÇ SAHADA 191 GÜNDÜR KAYBETMİYOR

Trabzonspor, Papara Park'ta 191 gündür mağlubiyet bilmiyor. En son geçen sezon 12 Nisan'da sahasında Sivasspor'a 1-0 mağlup olan bordo-mavililer, 32. haftadan bu yana 7 iç saha maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

 

YENİLGİSİZ GÜNEŞ

Trabzonspor, ligin 3. haftasında göreve gelen teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde rakiplerine hiç 3 puan kaybettirmedi. Bordo-mavililer, Şenol Güneş yönetiminde çıktığı 6 lig maçında 2 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 10 puan topladı.

 

İÇ SAHADA GOLCÜ

Trabzonspor, 8 haftalık lig maratonunda attığı 8 golün 7'sini iç sahada kaydetti. Bordo-mavililer, sahasında Beşiktaş ve RAMS Başakşehir maçlarında birer, Bellona Kayserispor maçında 2, TÜMOSAN Konyaspor maçında ise 3 gol buldu. Deplasmanda ise sadece Atakaş Hatayspor maçında 1 gol atmayı başardılar.

Benzer Videolar