Bahar Candan’dan olay suçlamalarla ilgili yeni paylaşım! Başta ablam…

Kısa bir süre önce dolandırıcılık suçuyla cezaevine giren geçtiğimiz günlerde de tahliye olan Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler arasında bir gerilim yaşandı. Bahar Candan yaşanan gerilimle ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı. Şoke eden suçlamalarla ilgili Bahar Candan, Beni anlayışla karşılayacaklarını ümit ediyorum. dedi.

Nihal Candan ve Bahar Candan, dolandırıcılık suçlamasıyla cezaevinde bulundular. Nihal Candan, cezaevinden tahliye olduktan sonra kardeşi Bahar'ı sık sık ziyaret etti. Bahar Candan'ın da serbest bırakılmasının ardından, iki kardeş sosyal medyada bir fotoğraf paylaştılar. Ancak, Bahar Candan'ın ablası hakkında yaptığı iddialar herkesi şaşırttı.

"ABLAM ESKİ SEVGİLİME TAKMIŞ"

Bahar Candan, sosyal medya hesabında ablası Nihal Candan'ın kendisinin eski sevgilisiyle birlikte olduğunu iddia etti. Candan, "Ablam eski sevgilime takmış durumda. Lütfen toplum olarak baskı yapın. Onlardan uzak dursunlar. Zaten psikolojim bozuk," diye yazdı.

Bahar Candan, ardı ardına paylaşımlar yaptı...

YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Instagram hesabından bir açıklama yapan Bahar Candan, "Yaşadıklarım nedeniyle psikolojik olarak sorunlarım vardı. Bu nedenle saçma sapan şeyler söyledim ve yanlış anlaşılmaya sebep oldum. Bu nedenle, başta ablam ve arkadaşım olmak üzere herkesten özür diliyorum. Beni anlayışla karşılayacaklarını umuyorum," dedi.

Benzer Videolar