Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut: 'Sadece bir nefes aldık'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Antalyaspor galibiyeti ile sadece bir nefes aldıklarını belirterek çıkış yakalamak istediklerini aktardı.

Çaykur Rizespor, 21 Ekim Pazartesi günü Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Bodrum FK'ya deplasmanda konuk olacak. Yeşil-mavili ekip, ligdeki ilk 8 haftada sadece 7 puan toplayabildi. Bodrum deplasmanından puanlarla dönmeyi hedefleyen Rizespor, kötü gidişata dur demek istiyor.

Rachid Ghezzal, Casper Hojer ve Benhur Keser sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalışıyor. Teknik direktör İlhan Palut, Bodrum FK'nın ligde iyi bir başlangıç yaptığını ve zorlu bir maç beklediklerini belirtiyor.

Palut, "Bodrum FK, istekli, heyecanlı ve iyi sonuçlarla bunu destekleyen bir rakip. Süper Lig'in her maçı zor. Bodrum maçı da bunlardan biri. Biz de ligin başında istemediğimiz sonuçlar aldık. Antalyaspor maçıyla bir nefes aldık. Bu aleyhimize olan görüntüyü tersine çevirmek istiyoruz. Bodrum FK maçına iyi hazırlanacağız ve oradan iyi bir sonuç almak için gideceğiz. Sakat oyuncularımızın gelişimini sağlık ekibimizle takip edeceğiz. İnşallah Bodrum deplasmanına eksiksiz bir şekilde gidebiliriz," diyor.

Palut, Antalyaspor'dan alınan 3 puanın takımın moralini yükselttiğini belirtiyor ve "Bu hafta izin sonrası tesislerde oyuncular daha pozitif ve antrenmanda daha coşkulu. Her ne kadar o periyotta da çalışıyorsak da oyuncuların ve bizim üzerinde bir yük vardı. Bunu tamamen üzerimizden atabildik mi? Hayır. Sadece bir nefes aldık. Oyuncular pozitif geldiler, daha coşkulu ve istekliler. Artık şakalaşmalar oluyor, insanlar gülebiliyor. Daha pozitif bir şekilde çalışıyoruz ama hala istediğimiz yerin çok uzağındayız," ifadelerini kullanıyor.

Benzer Videolar