Avrupa Ligi puan durumu! Galatasaray kaçıncı sırada?

UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray ilk maçına PAOK karşısında çıktı. Avrupa Ligi’nde yeni formata göre puan sıralamasını 8 hafta sonucunda ilk 8 sırada...

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecanlı bir sezon başladı. AZ Alkmaar ve Bodo/Glimt, turnuvaya galibiyetle başlayan takımlar olarak dikkat çekerken, Elfsborg ve Porto ilk maçlarını puansız tamamladı. Bu sezon, klasik grup aşaması yerine lig usulü bir format uygulanıyor. 8 hafta sonunda ilk 8 takım doğrudan son 16 turuna yükselecek. Daha sonra, 9 ile 24'üncü sırada yer alan 16 takım çift maçlı elemelerde son 16 turuna kalma mücadelesi verecek. 24'üncü sıranın altında kalan takımlar ise turnuvaya veda edecek. 21 Mayıs 2025 tarihinde İspanya'nın Bilbao kentindeki San Mames Stadı'nda oynanacak final, bu heyecan dolu sezonun sonunu getirecek.

AVRUPA LİGİ PUAN DURUMU 2024-2025

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçlar 25-26 Eylül tarihlerinde gerçekleşti. 36 takımın mücadele ettiği organizasyonda, 8 maç sonunda ilk 8'e giren takımlar, son 16 turuna yükselecek. Futbolseverler Avrupa Ligi puan durumunu yakından takip ediyor.

İŞTE AVRUPA LİGİ PUAN DURUMU

Benzer Videolar