Avrupa futbolunun ateşi yükseldi: Bu hafta dev maçlara sahne olacak

Avrupa futbolunun önde gelen liglerinde bu hafta dev maçlar oynanacak. Özellikle tüm gözler Real Madrid ile Barcelona arasında oynanacak olan El Clasico'da...

Futbol severler, bu hafta sonu heyecan dolu karşılaşmalara hazır olun! "El Clasico" heyecanı, yarın (26 Ekim) akşam saat 22.00'de Santiago Bernabeu Stadı'nda başlayacak. Şampiyonluk yarışının iki dev ismi Real Madrid ve Barcelona, ​​bu önemli mücadelede karşı karşıya gelecek.

Haftanın son günü ise Avrupa futbolunda gözler İngiltere, İtalya ve Fransa liglerine çevrilecek. 27 Ekim Pazar günü, İngiltere'nin iki köklü kulübü Arsenal ve Liverpool, Emirates Stadı'nda saat 19.30'da Premier Lig'in 9. haftası için karşı karşıya gelecek.

Aynı gün, İtalya'da Serie A'nın 9. haftasında Inter, Giuseppe Meazza Stadı'nda Juventus'u saat 20.00'de ağırlayacak.

Avrupa futbolunda haftanın kapanışı, 27 Ekim Pazar akşamı Fransa'da, "Klasik" olarak bilinen Olimpik Marsilya ve Paris Saint Germain (PSG) karşılaşmasıyla gerçekleşecek. İki takım arasındaki 9. hafta maçı, saat 22.45'te Orange Velodrome Stadı'nda Marsilya'nın ev sahipliğinde oynanacak.

Futbolseverler, Türkiye'de ise 28 Ekim Pazartesi günü Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki derbi heyecanı yaşanacak. RAMS Park'ın ev sahipliğinde oynanacak 10. hafta maçı, saat 20.00'de başlayacak.

Öte yandan, 28 Ekim'de futbol dünyasının en iyileri, Fransa'nın başkenti Paris'teki törende Altın Top (Ballon d'Or) ödüllerini alacak.

Benzer Videolar