Ata Demirer’den gelen yoruma tepki! ‘Kariyerim göbeğe mi bağlı?’

Ata Demirer, 'Ata Demirer Gazinosu ile Kıbrıs Açık Hava Sahnesi'nde izleyici karşısına çıktı. Gazino konseptini komediyle birleştiren komedyen, kendisine gelen bir yorumla şaşkına döndüğünü söyledi.

Ata Demirer, Kıbrıs'ta "Ata Demirer Gazinosu" ile sevenleriyle buluştu.

Haberin Devamı

Demirer, duygusal bir şekilde, "Babam iki yaşımdayken savaşta burada askerdi. Şimdi 52 yaşındayım, 50 yıl sonra özgür Kıbrıs'ta sanatçı olarak sahne alıyorum. Garip bir duygu. Çok hoşuma gitti." dedi.

DEMİRER'DEN GENÇ SANATÇILARA TAVSİYE

"Gösterileriniz hep kapalı gişe. Sizin gibi genç isimlerin olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna Demirer, "Çok yetenekli arkadaşlarımız var, fakat her hikayenin kendine özgü bir yönü var. Benim hikayem sadece gösteri değil. Oyunculuk ve senaristlik de yapıyorum. Daha geniş bir çalışma alanım var. Bu işi yapmak isteyenlere tavsiyem, gösteri sanatının her dalına el atmaları. Şarkı söylemeyi, resim yapmayı, senaristlik ve oyunculuk yapmayı denesinler." şeklinde cevapladı.

Haberin Devamı

Yılın büyük kısmını teknede geçiren Demirer, "Güzel. Esnaf memnun," diyerek espri yaptı.

"PARANOYA YAPTIM"

Kilo veren Demirer sahnede, "Instagram'da iki arkadaş yazmış. 'Abi geldik, göbeği erittin bakalım ne anlatacaksın?' diye. Paranoya yaptım. Kariyerim göbeğe mi bağlı?" dedi.

Benzer Videolar