ASKİ Ankara su kesintisi! 26-27 Ekim Çankaya, Keçiören, Yenimahalle su kesintisi listesi! Sular ne zaman gelecek?

Ankara'da yaşayanlar için önemli bir duyuru! Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), 26 Ekim günü bazı bölgelerde su kesintisi yaşanacağını bildirdi.

ANKARA'DA SU KESİNTİSİ

Su kesintisi yaşanacak bölgeler ve saatler hakkında detaylı bilgi edinmek için ANKARA SU KESİNTİSİ LİSTESİ 'ni ziyaret edebilirsiniz. İlgili ilçenin başlığı altında su kesintisi ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

SİNCAN'DA SU KESİNTİSİ

25 Ekim 2024 tarihinde Sincan ilçesi Hürriyet mahallesi Kozanoğlu caddesinde meydana gelen ana boru arızası nedeniyle plansız bir su kesintisi gerçekleşti. Kesinti saat 15:00'da başladı ve 20:00'da sona erdi. Etkilenen bölgeler: Hürriyet mahallesi tamamı.

Aynı gün, Sincan ilçesi Törekent mahallesi 284. sokakta oluşan başka bir ana boru arızası nedeniyle saat 16:45'te başlayan ve 23:55'te sona eren bir su kesintisi yaşandı. Etkilenen bölgeler: Törekent mahallesi ve çevresi.

BEYPAZARI'NDA SU KESİNTİSİ

25 Ekim 2024 günü, Beypazarı ilçesi Hacıkara mahallesi Kantar sokakta meydana gelen arıza nedeniyle su kesintisi uygulandı. Kesinti saat 16:50'de başladı ve 20:00'da sona erdi. Etkilenen bölgeler: Hacıkara mahallesi ve Kantar sokak bir kısmı.

ETİMESGUT'TA SU KESİNTİSİ

Etimesgut ilçesi Atayurt mahallesi 4510 sokakta oluşan arızadan dolayı 25 Ekim 2024 tarihinde saat 17:40'ta başlayan ve 23:55'te sona eren bir su kesintisi gerçekleşti. Etkilenen bölgeler: Atayurt mahallesi bir kısmı.

ASKİ, yaşanan aksaklıklardan dolayı özür diledi ve vatandaşların anlayışına sığındı.

Ankara Su Ve Kanalizasyon İdaresi Su Kesintisi Sincan Beypazarı Etimesgut Ankara Gündem Yaşam

Benzer Videolar