Arkadaşını Çekiçle Öldüren Zanlı, Emekli İkramiyesi İçin Cinayet İşledi

Ankara'da yaşanan korkunç bir olayda, bir arkadaşını öldürüp cesedini yakan şüphelinin, cinayeti işlemesinin nedeni olarak arkadaşının emekli ikramiyesini almak olduğu iddia ediliyor.

Olay, dün sabah saatlerinde Çankaya ilçesinin Yaşamkent Mahallesi'nde meydana geldi. 62 yaşındaki S.K., yeni emekli ikramiyesini alan 65 yaşındaki arkadaşı U.Ü.'nün evine giderek para istedi. İsteği reddedilince iki arkadaş arasında tartışma çıktı. S.K., arkadaşını çekiçle vurarak öldürdükten sonra, cesedi yakarak olaya yangın süsü vermeye çalıştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı, ancak polis ekipleri olay yerinde cinayet olduğunu tespit etti.

Cinayet büro dedektifleri titiz bir çalışma sonucunda S.K.'yı gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildiriliyor.

"Para için yaptığı söyleniyor"

Öldürülen yaşlı adamın komşusu Ümmügülsüm Uçar, olayla ilgili şunları söyledi: "Dün sabah saatlerinde yangın ve duman kokusu duyduk. Her yer dumanla kaplıydı. Apartman görevlisini aradım ve yangının binamızda olduğunu söyledi. Binadan ayrılıp bir süre sonra geri döndüğümde polisler ve ambulanslar vardı. İtfaiye ekipleri de yangını söndürmüştü. Bir kişi, en yakın arkadaşını sert bir cisimle vurmuş. Sonra da yangın çıkarmış. Olayı ilk fark eden ve haber veren ben oldum. Saldırganı daha önce hiç görmedim, tanımıyorum. Öldürülen kişi emekli ikramiyesini yeni almış ve arkadaşının da parasını almak için bu olayı gerçekleştirdiği söyleniyor."

Yerel Haberler Politika Güvenlik 3-sayfa Cinayet ankara Suç

"
Benzer Videolar