‘Arka Sokaklar’da ekip karıştı! Rıza Baba sorunu çözebilecek mi?

Aksiyon dolu olayların, samimi bir hikayeyle harmanlandığı polisiye dizi ‘Arka Sokaklar’a ekip içerisinde yaşanan bir uyuşmazlık damga vuracak.

Arka Sokaklar’ın heyecan dolu yeni bölümünde gerilimler zirveye çıkıyor. Candan müdür ve Mesut’un çatışması, ekibin geleceğini tehdit ediyor. Cuma günü yayınlanacak bölümün fragmanlarında Mesut'un "Atını vuracaksan kendin vuracaksın baba, başkasına vurdurma" sözleri ile Candan müdürün "Korkarım yolun sonu baba. Mesut ile bu iş olmayacak." çıkışı dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

İPLER KOPMAK ÜZERE

19. sezonuyla izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar, 4 Ekim Cuma akşamı Kanal D'de yeni bölümüyle ekrana geliyor. 684. bölümün tanıtım fragmanlarında ekibin bir inşaat şirketini araştırdığı ve Candan müdür ile Mesut arasındaki gerginliğin doruğa çıktığı görülüyor. Mesut'un Rıza Baba'ya yönelttiği sözleri, ekibin içindeki gerginliğin boyutunu gözler önüne seriyor.

“EĞER GÖREV SIRASINDA ÖLECEKSEM”

Candan müdürün "Korkarım yolun sonu Baba. Mesut'la bu iş olmayacak." sözlerine karşı, Rıza Baba'nın "Eğer görev sırasında birinin yanında öleceksem o birisi Mesut olsun isterim." sözleri, Rıza Baba'nın soruna el atmaya hazır olduğunu gösteriyor. Mesut Komiser ve Candan müdür arasındaki gerginliğin nasıl sonuçlanacağı ise merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

EFSANE DİZİNİN EFSANE EKİBİ

Türker İnanoğlu imzalı, D Media yapımı olan Arka Sokaklar, kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar, Burak Satıbol gibi usta isimleri bir araya getiriyor. Bu sezon Baran Özçaylan yönetmen koltuğunda yer alıyor.

HER CUMA KANAL D’DE

Arka Sokaklar, heyecan dolu yeni bölümleriyle her cuma akşamı Kanal D'de ekrana gelmeye devam ediyor.

Benzer Videolar