Antalyaspor maçında oynayacak mı? Galatasaray'da Victor Osimhen'in durumu belli oldu!

Galatasaray'da özel program dahilinde çalışmalara başlayan Victor Osimhen'in ne zaman sahalara döneceği merak konusuydu. Nijeryalı golcünün Antalyaspor...

## Galatasaray, Antalyaspor Maçına Hazırlıklarını Sürüdürüyor

Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılılar bu önemli maçın hazırlıklarını sürdürürken, Victor Osimhen'in durumu ise en çok merak edilen konuların başında geliyor.

Galatasaray Futbol Takımı, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Antalyaspor maçı için antrenman gerçekleştirdi. Antrenman dinamik ısınma ile başladı ve ardından iki gruba ayrılan oyuncular 8'e 2 pas çalışması yaptı. Okan Buruk yönetimindeki antrenman, 4'e 2 hücum çalışması ve orta-şut çalışması ile sona erdi. Galatasaray, bugün saat 11.00'de gerçekleştireceği bir diğer antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

A Milli Takım'da sakatlanan Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan'ın durumu ise henüz netlik kazanmadı. Milli ara dönüşünde iki futbolcunun bir süre dinlendirilmesi ihtimali üzerinde duruluyor. Özellikle yoğun fikstürde sakatlıkların tekrarlanmasını önlemek için böyle bir karar alınabileceği konuşuluyor. TFF, geçtiğimiz günlerde iki oyuncunun durumu hakkında "Samsun'da Karadağ ile oynanan maçta sağ arka adalesinde sakatlık yaşayan Barış Alper Yılmaz ile aynı müsabakada gördüğü sarı kartın ardından İzlanda karşılaşmasında cezalı duruma düşen Kaan Ayhan, aday kadrodan çıkarıldı" açıklamasını yaptı.

Barış Alper Yılmaz'ın sakatlığı sonrası Hakim Ziyech'e forma şansı doğdu. Bir süredir takımla birlikte antrenmanlara katılan Faslı hücum oyuncusunun, yeniden Galatasaray formasıyla sahaya çıkması bekleniyor. Teknik ekibin, 31 yaşındaki oyuncuyu ilk 11'de değerlendirmeyi planladığı da gelen bilgiler arasında. Ziyech, bu sezon çıktığı 4 maçta 237 dakika sahada kaldı ancak henüz gol veya asistle skora katkı sağlayamadı.

Yaz transfer döneminde Galatasaray'a katılan Victor Osimhen, sezona oldukça etkili bir giriş yapmıştı. Nijeryalı forvet, kısa sürede kalitesini göstermesine rağmen sonrasında bir sakatlık yaşadı. Kas sakatlığı sebebiyle bir süre sahalardan uzak kalan Osimhen, iyileşmesinin ardından bireysel antrenmanlara başladı. Takımdan ayrı çalışan Osimhen, özel bir programa göre çalışıyor.

Antalyaspor maçında Osimhen'in riske edilmemesi bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk, Nijeryalı oyuncunun 28 Ekim'de Beşiktaş ile oynanacak derbi mücadelesine hazır olmasını hedefliyor. Böylece Osimhen'in tamamen iyileşmesi sağlanacak ve olası bir sakatlık riskine girilmeyecek.

Benzer Videolar