Antalya’da Trafik Kazası: 4 Yaralı

Antalya'da Kepez ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kaza, Mehmet Fatin Gökmen Caddesi ile 6244 sokak kesişiminde saat 18.30 sıralarında gerçekleşti.

Olay yerine gelen yetkililerin açıklamalarına göre, 34 KKF 892 plakalı Cupra marka otomobil 6244 sokak istikametine dönerken, aynı istikametten gelen 07 ENU 86 Hyundai marka araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Hyundai marka araç karşı şeride geçerek yol kenarındaki şarampole uçtu.

Kaza sonucu 4 kişi yaralandı. Yaralıları vatandaşlar araçtan çıkardı ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevredeki hastanelere sevk etti.

Mahalle sakinlerinden Necmettin Öner, caddenin birkaç yıl önce trafiğe açıldığını ve süratli araç kullanan sürücüler nedeniyle sık sık kaza yaşandığını söyledi. Öner, "Çok aşırı hız yapıyorlar burada. Bir sene içerisinde 4-5 tane ölümlü kaza oldu. Bir ışık veya bir kasis yapılması lazım. Daha geçen hafta burada bir kişi hayatını kaybetti. Komşumuzun kızı burada hayatını kaybetti" diyerek önlem alınması talebinde bulundu.

Antalya'da Trafik Kazası: 4 YaralıKaynak: İhlas Haber Ajansı / RAMAZAN BOZCA - Yerel

Otomobil Güvenlik 3-sayfa Antalya trafik Kepez Yerel Kaza

"
Benzer Videolar