Antalya’da Ticari Taksi ile Minibüs Çarpıştı: 3 Yaralı

Antalya'da meydana gelen bir trafik kazasında ticari bir taksi ile minibüs çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı, bunlardan biri ağır yaralıydı. Çarpmanın şiddetiyle minibüs yandan devrildi ve kaldırımdaki bir ağaca çarparak durdu.

Kaza, Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi 100. Bulvar üzerinde gerçekleşti. İki araç, Konyaaltı ilçesi istikametine seyir halindeyken çarpıştı. Olay yerine gelen görgü tanıkları, Ali Y. idaresindeki 07 T 1932 plakalı Fiat marka ticari taksinin, aynı yönde ilerleyen Ercan Ö. (49) yönetimindeki 07 AYZ 213 plakalı Hyundai minibüs ile çarpıştığını belirtti. Minibüs, çarpmanın etkisiyle kaldırımdaki parke taşlarına çarptı ve daha sonra yan yatarak refüjdeki ağaca çarparak durdu.

Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. İtfaiye ekipleri, ağır yaralanan ve taksiden çıkamayan Ali Y.'yi araçtan çıkardı. Minibüste yaralanan Ercan Ö. ve oğlu Çınar Ö. de sağlık ekiplerine teslim edildi. Tüm yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kazada bulunan ve halıcı olduğu öğrenilen Ercan Ö.'nün araçtaki halıları, olay yerine gelen arkadaşları tarafından başka bir araca taşındı. Kaza yapan araçlar ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. - ANTALYA

Trafik Kazaları Yerel Haberler Muratpaşa Güvenlik antalya 3-sayfa Sağlık Olay Kaza

Benzer Videolar