Antalya Havalimanı’nda Yeni Doğan Bebek Terk Edildi, Anne Tutuklandı

Antalya Havalimanı'nda bulunan bir engelli tuvaletinde, temizlik görevlisi tarafından klozet içerisinde yeni doğmuş bir bebek bulundu. Olay, pazar günü akşam saatlerinde meydana geldi. Polis tarafından yapılan araştırmada, bebeğin terk edilmeden 12 dakika önce Rusya vatandaşı Ekaterina Burnazkina tarafından bırakıldığı tespit edildi.

Ekaterina Burnazkina, annesi Elena Burnazkina ile birlikte, bebeği terk ettikten hemen sonra pasaport kontrolüne giderek ülkeden çıkış işlemlerini başlatmış ve Moskova'ya gitmek üzereydi. Antalya Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube Müdürlüğü ekipleri, Ekaterina Burnazkina ve annesini gözaltına aldı.

Yeni doğan bebek, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, Ekaterina Burnazkina ise başka bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

TUTUKLANDI

Elena Burnazkina, pazartesi akşamı adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Ekaterina Burnazkina ise hastanedeki tedavisinin ardından poliste ifadesi alındı ve dün akşam saatlerinde nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Antalya Havalimanı'nda Yeni Doğan Bebek Terk Edildi, Anne TutuklandıKaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnsan Hakları Güvenlik Antalya 3-sayfa Sağlık Güncel Bebek Suç

"
Benzer Videolar