Antakya’da Trafo Patlaması Tedirginlik Yaratıyor

Hatay'ın Antakya ilçesindeki Biniciler Mahallesi'nde bulunan bir elektrik trafosunda yaşanan patlama, gece saatlerinde korkuya neden oldu.

Güvenlik kameraları, trafonun patlama anını saniye saniye kaydetti. Görüntülerde, patlamanın şiddetiyle çevreye yayılan kıvılcımlar net bir şekilde görülüyor. Patlamanın ardından mahallede büyük bir ses duyuldu ve 5 mahallede elektrik kesintisi yaşandı.

Depremzede vatandaşların yaşadığı korku, bu patlama ile daha da arttı. Trafo patlamaları bölgede sıkça yaşanıyor ve mahalle sakinleri bu durumdan büyük endişe duyuyor.

"Bu patlamalar sık sık olduğu için rahat bir nefes alamıyoruz" diyen Biniciler Mahalle Muhtarı İbiş Hamzalı, iki ay önce de benzer bir patlama yaşandığını ve olayın mahalle sakinlerini tedirgin ettiğini söyledi. "Zaten evimiz olmadığı için çok stresliyiz. Mahallemiz zaten yok oldu. Sağlam kalan mahallelerde dahi huzurlu bir yaşam sürmüyoruz. Bu patlamaların bir an önce önlenmesini istiyoruz. Çocuklarımızın rahat bir uyku uyumasını istiyoruz" dedi.

Yerel Haberler Doğal Afetler Güvenlik Antakya 3-sayfa Sağlık hatay Stres Hakim

Benzer Videolar