Ankara’daki Markette Fare Skandalı

Ankara'da bir markette ürkütücü bir görüntü yaşandı. Meyve ve sebze reyonunda fare dolaşırken bir vatandaş bu anları cep telefonu kamerasına kaydetti. Vatandaş, "Bu gıdanın içinde fare! Biz bunları alıp yiyoruz, o farenin burada ne işi var?" diye tepki gösterdi. Olay, Yenimahalle ilçesinde bulunan marketin meyve ve sebze reyonunda meydana geldi. Görüntülerde, farenin sebzelerin arasında dolaştığı net bir şekilde görülüyor. Vatandaşın kaydettiği görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve gıda güvenliği konusunda endişelere yol açtı.

Ankara'da bir marketin meyve ve sebze reyonuna giren fareyi gören bir vatandaş o anları kayda alarak, "Bu gıdanın içinde fare. Biz bunları alıyor ve yiyoruz. O farenin burada ne işi var" dedi.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hizmet veren bir marketin meyve ve sebze reyonunda fare olduğu görüldü. Bir vatandaş ise fareyi cep telefonu kamerasına kaydetti. Vatandaş, o anlara ilişkin, "Bu gıdanın içinde fare. Biz bunları alıyor ve yiyoruz. O farenin burada ne işi var" ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Yenimahalle Hayvanlar 3-sayfa ankara Sağlık Yaşam

Benzer Videolar