Ankara’da Silahlı Kuyumcu Soygunu: 1 Milyon Lira Değerinde Altın Çalındı

## Ankara'da Kuyumcu Soygunu: Tutukluk Yapan Silah, Soyguncuların Planını Bozdu

Ankara'da iki şahıs, önceden hedefledikleri bir kuyumcu dükkanını silahla soymaya çalıştı. Soygun anları, dükkanın güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Çankaya ilçesinde bulunan bir kuyumcu dükkanında yaşandı.

Soyguncular, dükkanın sahibi olan kuyumcuyu silahla tehdit etti. Ancak, soyguncu tarafından ateşlenen silah tutukluk yaptı. Bu esnada meydana gelen arbede sırasında, sayıca fazla olan soyguncular, kuyumcudan yaklaşık bir milyon lira değerinde altın çalarak kaçmaya çalıştılar.

Soyguncular, olaydan sonra kuyumcunun aracını da gasp ederek kaçmaya çalıştılar. Ancak Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, hızlı bir operasyonla 3 saat içinde iki şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin kullandığı araç ve içinde gizlenmiş olan altınlar, kuyumcuya teslim edildi.

Soyguncuların olayda kullandıkları fakat tutukluk yapan silahı da, aldıkları yerden geri alıp, paralarını geri aldıkları öğrenildi. Operasyonda, silahı satan kişinin de gözaltına alındığı ve üç şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Güvenlik Politika 3-sayfa Ekonomi ankara Hukuk Suç

Benzer Videolar