Ankara’da Gökdelenden Düşen Genç Eğitmenin Ölümünde Aile Cinayet İddasında Bulundu

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir gökdelenin 43. katından düşerek hayatını kaybeden binicilik eğitmeni Semanur Arslan'ın (27) ölümüyle ilgili sorular, ailesinin olayı cinayet olarak nitelemesiyle daha da büyüdü. Genç kızın intihara eğilimli olmadığını vurgulayan aile, olayın gerçek yüzünün ortaya çıkarılmasını talep ediyor.

Olay, 20 Ekim akşamı Konutkent Mahallesi'ndeki bir gökdelende meydana geldi. Semanur Arslan, arkadaşları Ferhat D. (43) ve Ezgi Ö. (31) ile birlikte bulunduğu evde hayatını kaybetti. İddiaya göre Semanur, 43. kattaki dairenin penceresinden düştü. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Semanur Arslan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olayın ardından gözaltına alınan Ferhat D. ve Ezgi Ö., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Ferhat D., Semanur Arslan'ı tanımadığını ve olay sırasında başka odada olduklarını belirtti. Ezgi Ö. ise Arslan'ın erkek arkadaşıyla problemleri olduğunu ve sürekli ağladığını ifade etti.

Semanur Arslan'ın ailesi ise olayı cinayet olarak kabul ediyor. Anne Elif Karaca, kızının asla intihar etmeyeceğini ve o gün çok mutlu olduğunu belirtiyor. "Kızım Kapadokya'ya gideceğini söylemişti. Asla intihar edecek birisi değildi" diyen Karaca, Semanur'un hayatını kaybettiği evde yaşayan kadını tanımadığını ve kızının neden orada olduğunu bilmediğini ifade ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çankaya Cinayet 3-sayfa Sağlık Güncel Ankara Tarım Suç

Benzer Videolar