Ankara’da Doğalgaz Patlaması Sonucu Yangın: Bir Otomobil Yandı

Ankara'da İş Makinası Kazası Sonucu Doğalgaz Patlaması ve Yangın

Pursaklar ilçesi Tevfik İleri Caddesi Elfidan Sokak'ta bir inşaat alanında meydana gelen olayda, kazı yapan bir iş makinesinin doğalgaz hattını deldiği iddia ediliyor. Bu durum, bir süre devam eden gaz sızıntısının ardından patlamaya ve yangına neden oldu.

Patlamanın ardından alevler, park halindeki 06 S 3220 plakalı otomobile sıçradı ve aracı tamamen kullanılamaz hale getirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, gaz kaçağı da kontrol altına alındı. Şükür ki olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

"Bir anda alevler çıkmaya başladı ve araca sıçradı," diyen olay tanığı Barış Cankurt, yaşadıklarını şöyle anlattı: "İş makinesinin çalıştığı sırada doğalgaz kaçağı oldu. Ekipler gelerek çevreyi güvenlik şeridiyle kapattı. Arkadaşımızın arabası da olay yerinde olduğu için almasına izin verilmedi. Aniden çıkan alevler araca sıçradı ve araç tamamen yanmaya başladı. Neyse ki sonrasında ekipler durumu kontrol altına aldı ve itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Can kaybı veya yaralanma olmadığı için şükretmeliyiz."

Olayla ilgili olarak polis ekiplerince inceleme başlatıldı.

Pursaklar Güvenlik Otomobil 3-sayfa Olaylar trafik ankara Yaşam

Benzer Videolar