Ankara’da Çekiçle Arkadaşını Öldüren Şüpheli Eğlence Mekanında Yakalandı

Ankara'da meydana gelen bir cinayet olayında, 62 yaşındaki S.K., tartıştığı 65 yaşındaki arkadaşı Ü.U.'yu çekiçle öldürdükten sonra evi yakarak olayı yangın gibi göstermeye çalıştı. S.K. daha sonra gittiği bir eğlence mekanında yakalandı.

Olay, Çankaya ilçesi Yaşamkent Mahallesi'ndeki bir evde yaşandı. Dün çıkan yangında Ü.U.'nun cansız bedeni bulundu. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan incelemede, yangının kasıtlı olarak çıkarıldığı belirlendi. Ekiplerin araştırması sonucunda Ü.U.'nun başına darbe alarak öldürüldüğü ve düşme gibi gösterilmeye çalışıldığı tespit edildi.

Polis ekipleri çevredeki iş yerleri ve apartmanların güvenlik kameralarını inceledi ve evden S.K.'nin çıktığını tespit etti. Şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışma sonucunda S.K., önce otogara ardından Esat Caddesi'ne gitti. Uzun süren bir takip sonucunda, gittiği eğlence mekanında yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda cinayeti çekiçle işlediğini itiraf eden S.K., "Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim" dedi. S.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Politika Güvenlik 3-sayfa Cinayet Ankara Suç

"
Benzer Videolar