Ankara 2 No’lu Baro Başkan Adayı Ağdemir Yeni Hizmet Binasını Tanıttı

Ankara 2 No'lu Baro Başkan Adayı Gökhan Ağdemir, yeni hizmet binasının inşaatı ile mesleğe ve meslektaşlarına kalıcı bir destek sağlayacaklarını duyurdu. Proje çizimlerinin tamamlandığını belirten Ağdemir, yeni bina ile baroya daha geniş ve modern bir hizmet sunmayı hedeflediklerini vurguladı.

Ağdemir, Hamamönü'ndeki mevcut binanın baroya yeterli olmadığını ve meslektaşların daha iyi bir çalışma ortamına layık olduğunu ifade etti. Özellikle genç avukatların ofis açma imkanlarının kısıtlı olduğunu ve evlerinden çalışmak zorunda kaldıklarını belirterek, yeni binada paylaşımlı ofisler ve modern çalışma alanları sunmayı planladıklarını söyledi.

Yeni hizmet binasında avukatların müvekkil görüşmeleri, toplantılar ve sekreterya hizmetlerinden faydalanabileceği nezih bir mekan yaratmayı hedeflediklerini belirten Ağdemir, stajyer avukatlar için teknolojik cihazlarla donatılmış derslikler ve birden fazla staj grubuna eğitim verme imkanına sahip bir ortam sunacaklarını açıkladı.

Yeni binada konferans salonları ve toplantı odalarının bulunacağını ve baromuzun merkez ve komisyonlarının rahatça toplantılarını gerçekleştirebileceklerini kaydeden Ağdemir, "Meslektaşlarımızın baromuz için değerli ve güzel işlere imza atmalarına vesile olacağız" dedi.

Ankara 2 No'lu Baro Başkan Adayı Ağdemir Yeni Hizmet Binasını TanıttıKaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Ağdemir Yerel Haberler Politika Güncel Ankara Hukuk Yerel

"
Benzer Videolar