Almanya'da eleştiri oklarının hedefinde olan Nuri Şahin patladı: Bunu bir kenara bırakmalıyız

Alman devi Borussia Dortmund'un Teknik Direktörü Nuri Şahin, son dönemlerde eleştirilerin odağı oldu. Takımdaki bazı oyuncularla sorun yaşadığı iddia edilen...

Borussia Dortmund'un teknik direktörü Nuri Şahin, Alman basınına açıklamalar yaptı. Kulüpteki bazı oyuncuların kendisinden şikayetçi olduğu iddiaları hakkında konuşan Şahin, bu konuya dikkat çeken bir yanıt verdi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE LİDER

Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6 puanla zirvede yer alıyor. Takım, ilk maçında Club Brugge'yi 3-0, ikinci maçında ise Celtic'i 7-1 mağlup etti.

SORUN YAŞADIKLARI İFADE EDİLMİŞTİ

Alman medyası geçtiğimiz haftalarda, bazı oyuncuların Nuri Şahin'den memnun olmadıklarını iddia etmişti.

İŞTE NURİ ŞAHİN'İN AÇIKLAMALARI

Şahin, takımın henüz potansiyelini tam olarak ortaya koyamadığını belirtti. Özellikle deplasman maçlarında tutarsızlık yaşadıklarını vurgulayan Şahin, "Eğer üst düzey bir takım olmak istiyorsak bu tutarsızlığı bir kenara bırakmalıyız. Takımda kariyerlerinde ilk kez üç günde bir oynamak zorunda kalan oyuncular var." dedi.

'HATA BEIER'DE DEĞİL'

Maximilian Beier'in performansıyla ilgili konuşan Şahin, "Yüksek beklentilerle gelen bir oyuncu için Beier'in yüksek bir ücretle transfer edilmesi, onun hatası değil. Borussia Dortmund olarak, ona güveniyoruz." diye konuştu.

Emre Can'ın performansını değerlendiren Şahin, "Emre de form dalgalanmaları yaşadı. Bu nedenle kaptan olarak her zaman ilk 11'de yer almadı. Sezon başında takımla yaptığım konuşmada, 'Hiyerarşi performansı korumaz' demiştim." dedi.

'KONUNUN BİR ÖNEMİ YOK'

Marcel Sabitzer hakkında konuşan Şahin, "O, belirli bir pozisyonda oynamak istemediğini söylemedi. Sadece en iyi pozisyonunun altı olduğunu belirtti. Kararın koçun vereceğini söyledi. Benim için bu konunun bir önemi yok, çünkü o kesinlikle haklı." dedi.

Benzer Videolar