Alanyaspor'a karşı fark yaratıyor! Galatasaray'da tüm gözler Mauro Icardi'de…

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılarda ilk 11 çıkması beklenen Mauro Icardi'nin...

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor'u ağırlayacak. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekipte, gözler yıldız forvet Mauro Icardi'de olacak.

Okan Buruk, teknik direktör Fatih Tekke'ye karşı 4 maçta hiç kaybetmedi. Bu maçların hepsinden galip ayrılan Buruk, Süper Lig kariyerinde Tekke'ye karşı en çok karşılaştığı teknik direktör.

Galatasaray, son 26 lig maçının 24'ünü kazandı (1 beraberlik, 1 mağlubiyet). Bu iki yenilgi de iç sahada yaşandı. Geçen hafta Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan Galatasaray, geçen sezon da Fenerbahçe'ye 1-0 kaybetmişti.

Icardi, özellikle Rigas Skola maçındaki performansıyla eleştirilerin odağında yer almıştı. Galatasaraylılar, Icardi'den bu akşam Alanyaspor karşısında çok daha iyi bir performans ve gol bekliyor. Okan Buruk'un, Arjantinli yıldızla birebir görüşerek onu motive ettiği ve daha iyisini beklediği öğrenildi.

Galatasaray'ın Süper Lig'de Alanyaspor'a attığı son 14 golün yarısında Icardi'nin imzası var. Arjantinli forvet, bu süreçte Alanya ağlarını 4 kez havalandırdı ve 3 asist yaptı. Alanyaspor, Icardi'nin ligde en fazla gol katkısı sağladığı rakip konumunda bulunuyor.

Benzer Videolar