Aksaray-Ankara karayolunda yolcu otobüsü devrildi! 6 kişi öldü, 34 yaralı var

Aksaray-Ankara karayolunda meydana gelen bir trafik kazasında, bir yolcu otobüsü devrildi. Kaza, Acıpınar köyü yakınlarında sabah saatlerinde gerçekleşti. İlk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti ve 34 kişi yaralandı.

Otobüs Sürücünün Kontrolünden Çıktı

Otobüs, Balıkesir'den Nevşehir'e giderken sürücünün kontrolünü kaybettiği için devrildi. Otobüsün plaka bilgisi ve sürücü kimliği henüz belirlenemedi.

Yardım Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi

Kaza sonrasında olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Vali Kumbuzoğlu Olay Yerini Ziyaret Etti

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kaza yerini ziyaret ederek, otobüsün Balıkesir'den Kapadokya'ya doğru yolculuk yaptığını belirtti. Otobüsün Aksaray'a 25 kilometre kala Acıpınar mevkisinde devrildiğini ifade eden Vali Kumbuzoğlu, kazada 6 kişinin hayatını kaybettiğini ve 34 kişinin yaralandığını söyledi. Vali Kumbuzoğlu, "Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Açıklama Yaptı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili olarak Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının adli soruşturma başlattığını ve 3 Cumhuriyet Savcısı görevlendirdiğini belirtti. Bakan Tunç, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diledi.

Erdem Aksoy Haberler.com - Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Mehmet Ali Kumbuzoğlu Cumhuriyet Savcısı Acıpınar Aksaray Güncel Ankara Kaza

"
Benzer Videolar