AK Parti’den Sünnet Şöleni: 500 Çocuk Sünnet Edildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, parti olarak her zaman her kesimden vatandaşın yanında olduklarını vurguladı. Kaya, “Yola çıktığımız günden beri, koşulsuz ve tavizsiz bir şekilde vatandaşlarımızın yanında yer aldık” dedi.

Eğri Çay Parkı'nda düzenlenen ve AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından organize edilen sünnet şöleninde 500 çocuk sünnet edildi.

Kaya, Türkiye genelinde sünnet şöleni programları düzenlediklerini ve Adıyaman'da başlattıklarını belirtti. Deprem bölgesindeki vatandaşların yanında olduklarını hatırlatan Kaya, “Herhangi bir sıkıntınız, probleminiz veya paylaşmak istediğiniz çözüm öneriniz varsa belediyelerimiz, teşkilatlarımız ve tüm birimlerimiz sizin emrinizdedir” dedi.

Kaya, AK Parti’nin yerelden genele her birimiyle birlikte çalışarak iyiliği yaymayı ve vatandaşa destek olmayı amaçladığını söyledi. Sosyal Politikalar Birimi olarak Türkiye genelinde binlerce çocuğu sünnet etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Sünnet düğünlerinin dayanışma biçimi olduğunu belirten Kaya, “Bu törenler bağlarımızı güçlendiren önemli birliktelik günleridir. Hem dini bir vecibe hem de çocuklarımız için bir mürüvvettir. Peygamber Efendimizin sünnetini icra etmekten de mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Kaya, bu anlamlı ve dayanışma yüklü programa ev sahipliği yapmaktan ve bu sevince ortak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Çocukların mürüvvetini ve mutluluğunu görmenin kendileri için de bir mutluluk olduğunu dile getirdi. Sünnet olan çocukları ve ailelerini tebrik eden Kaya, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ise partisinde emek verenlere teşekkür etti. 6 Şubat depremlerinde büyük bir afetle karşılaştıklarını hatırlatan Aydın, “O günden bu güne, hem inşaat çalışmalarının devamı hem de ihya ile ilgili çalışmaları çözmeye çalışıyoruz” dedi.

Aydın, tüm afetzedelerin 2025 yılında kalıcı konutlarına yerleşeceğini vurguladı ve çadırlardan konteynerlere, ardından da evlerine geçişin başladığını belirtti. Aydın, afetzedelerin tüm ihtiyaçlarıyla ilgilendiklerini ifade etti ve AK Parti Genel Merkezi’nin 500 çocuğun sünnetine vesile olduğunu ve ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programa Vali Osman Varol, AK Parti Adıyaman milletvekilleri, Resul Kurt, İshan Şan, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan, AK Parti il yönetimi ve sünnet olan çocukların aileleri katıldı.

Çocuklar için oluşturulan oyun parkurlarında eğlenceli vakit geçirdiler ve çeşitli hediyeler aldılar.

Fatma Betül Sayan Kaya Yerel Yönetim Politika AK Parti Deprem Sünnet Eğitim Çocuk

Benzer Videolar