DOLAR 34,0812 0.18%
EURO 38,0752 0.01%
ALTIN 2.840,870,43
BITCOIN 21767252.89072%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP’ye Yangın Eleştirisi
15 okunma

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP’ye Yangın Eleştirisi

ABONE OL
Ağustos 19, 2024 08:51
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP’ye Yangın Eleştirisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP’den gelen yangın eleştirilerine sert bir dille cevap verdi. Saygılı, İzmir’de yaşanan yangın felaketi sırasında muhalefetin siyasi tartışmalara odaklandığını ve felakete birlik olma ruhunu gölgelediğini söyledi.

Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu sözde muhalefet, siyasi polemiklerle İzmir’de verilen yangın söndürme mücadelesine ve İzmir’in zorluklar karşısında birlik olma ruhuna ihanet etti” dedi. Saygılı, “Müstemleke zihniyetli kifayetsizlerin tahriklerine kapımız kapalıdır” diyerek CHP’nin eleştirilerini reddetti.

Saygılı, açıklamasında Türkiye’nin son dönemde yaşadığı ekonomik başarılar ile uluslararası arenada kazandığı itibarın altını çizerek, muhalefetin ülkenin bu başarılarını baltalayacak girişimlerde bulunduğunu belirtti. Saygılı, “Medya ve kürsü teröristlerini dikkate almayacağız” diyerek muhalefete karşı sert bir dil kullandı.

Saygılı, İzmir’de yaşanan yangın felaketinin ardından ülkenin birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğunu vurguladı. Saygılı, “Türkiye ve İzmir için gün, birlik olma günüdür. Birlik olacağız. Yaralarımızı saracağız. Ormanlarımızı yeniden yeşerteceğiz” dedi.

AK Parti İzmir Orman Yangınları İzmir Politika Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP