Ailecek koronavirüse yakalandılar! Yasemin Şefkatli paylaşımıyla duyurdu

2021 yılında dünyaevine giren Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses çifti mutlu evliliklerini sürdürüyor. Günlerdir hastaneden paylaşım yapan ve hasta olduklarını vurgulayan Yasemin Şefkatli, Instagram hesabından koronavirüse yakalandıklarını duyurdu.

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile evli olan Yasemin Şefkatli, 22 Ocak 2024'te ikiz bebeklerine kavuşmuştu.

Çift, ikizlerine İbrahim Ayel ve Sinan Emir isimlerini vermişti. Yeni anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan Tatlıses çifti, ne yazık ki koronavirüse yakalandılar.

Yasemin Şefkatli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, tüm ailenin Covid-19'a yakalandığını duyurdu. Şefkatli, paylaşımında, "Covid olduk bu arada ailecek, eskisi gibi değil neyse ki ama baya da yoğun şu ara. Hafta sonu kalabalığa girdik ve hepimiz hastayız. İşin özeti ne olur dikkat edin. Hastaysanız zorunda değilseniz lütfen çıkmayın, kimseleri hasta etmeyelim." dedi.

Daha önce oğullarının yüzlerini göstermek istediğini, ancak bunun için İdo ile konuşacağını söyleyen Yasemin Şefkatli, sonunda kuralı bozmuş ve Emir ile Ayel'i takipçileriyle tanıştırmıştı.

Emir ve Ayel'in yüzünü ilk kez gösteren Yasemin Şefkatli, eşi İdo Tatlıses'in de yer aldığı aile fotoğraflarını paylaşmıştı. Paylaşım, kısa sürede 150 binden fazla beğeni ve binlerce yorum almıştı.

Yorumlarda, "Bebekler aynı İdo! İnanılmaz şekerler, çok tatlılar", "Maşallah size", "Ay bunlar küçük İbrahim Tatlıses", "Fotoğrafta üç İdo, bir Yasemin var" ve "Azıcık da mı size benzemedi ya, hep baba ve dedeye bezemişler" gibi ifadeler yer alıyordu.

 

 

 

 

 

Benzer Videolar