Ahu Tuğba için anma töreni düzenlendi

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba'nın, ABD'de 1 Eylül'de yaşamını yitirdiği duyurusunun ardından, Beyoğlu Atlas Sineması'nda sevenleri için bir anma töreni düzenlendi. Törene katılanlar arasında Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, Nuri Alço, Serpil Çakmaklı ve birçok sanatçı yer aldı.

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, törende yaptığı konuşmada annesine olan derin sevgi ve özlemini dile getirdi. "Bir evlat olarak ne diyebilirim ki? Allah katında görevimizi yerine getirmek için buradayız. Onu çok seviyorum." dedi.

'İSTERDİM Kİ AHU'NUN TÜM ARKADAŞLARI BURADA OLSUN'

Oyuncu Serpil Çakmaklı, Ahu Tuğba'nın anısına duygusal bir konuşma yaptı. "Hepimizin başı sağ olsun. İsterdim ki Ahu'nun tüm arkadaşları, dostları ve birlikte film çektiği sanatçılar burada olsun. Ama ölüm hepimizin kapısını çalacak." dedi.

'TÜRK SİNEMASI KAR ŞEKLİNDE ERİYİP GİDİYOR'

Usta Oyuncu Nuri Alço, Ahu Tuğba ile uzun yıllar süren dostluk ve çalışma arkadaşlığını anlatan sözleriyle duygularını paylaştı. "50 yıl kolay bir şey değil, yarım asır beraber geçirdik. Beraber yaşadık. Birçok filme imzalar attık. Başımız sağ olsun. Türk sinemasının başı sağ olsun. Sinemamız bir kar şeklinde eriyip gidiyor. Geride büyük kayıplar verdik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serpil Çakmaklı Kültür Sanat Nuri Alço Ahu Tuğba Beyoğlu Magazin Sinema Calvin Güncel Tören

"
Benzer Videolar