Adana’da Motosikletli Hırsızlık: Gurbetçiden 5 Bin Avro Çalındı

Adana'da Motosikletli Hırsızlık: Gurbette Gelen Kadının Çantasını Çalan Şüpheli Yakalandı

Adana'da motosikletli bir şüpheli, Hollanda'dan tatil için gelen bir kadının çantasını çalarken güvenlik kameralarına yakalandı. Olay, 8 Eylül'de Seyhan ilçesinde meydana geldi. 43 yaşındaki Halil Karataş, arkadaşının kullandığı motosikletle yolda gezerken birkaç kez cep telefonu çalmaya teşebbüs etti.

İlk olarak, Karataş, Ahmet Cevdet Yağ Caddesi'nde kaldırımda bekleyen Liver Ü.'nün elindeki cep telefonunu çalmaya çalıştı. Motosiklet hızla kaçarken, birkaç saat sonra Karacaoğlan Caddesi'nde Hacı H.'nin elindeki cep telefonunu da çalmaya çalıştı. Bu olaylar da güvenlik kameralarına yansıdı.

Karataş'ın son hedefi, Hollanda'dan memleketine gelen Yasemin D.'nin bisiklet sepetinde bulunan çantasını çalmak oldu. 13 Eylül'de saat 22.00 sıralarında Bakımyurdu Caddesi'nde Yasemin D.'yi motosikletle takip eden Karataş, bisiklet sepetindeki ve içinde 3 bin avro, 2 bin lira ve cep telefonu bulunan bel çantasını çaldı. Yasemin D.'nin şüphelinin peşine düşmesi ve güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler, Karataş'ın yakalanmasına yardımcı oldu.

Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Karataş'ı evinde yakaladı. Evde yapılan aramada çalıntı eşyalar bulunamadı. Karataş tutuklandı. Olaylarda yanında olan arkadaşının ise hala aranıyor olduğu bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halil Karataş Hırsızlık Güvenlik Karataş 3-sayfa Güncel Tatil Adana Suç

"
Benzer Videolar