Adana’da 3. Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı Yoğun İlgi Gördü

Adana'da düzenlenen Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı'nın üçüncüsü, tespih tutkunlarını ve meraklılarını son gününde de ağırladı. Fuarda, her zevke uygun tespihler ve doğal taşlar sergilendi.

Fuarı ziyaret edenler, beğendikleri tespih ve taşları satın alma fırsatı buldu. Özenle hazırlanmış stantlarda, tespih ustaları en değerli modellerini sergiledi.

Tespihçi Mahsum Aslan, fuara olan ilgiden memnun olduğunu belirtti: "Adanalılar olarak, böyle bir fuarı tespih camiasına kazandırdığımız için mutluyuz. Fuarda keyifli ve güzel anlar geçirdik. Sadece yurt içinden değil, Hollanda, Almanya ve Fransa'dan da misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bu fuar, artık uluslararası bir platform haline geldi. Önümüzdeki yıl için şimdiden hazırlık yapmaya başladık."

Mersin'den gelen Mustafa Özer, tespih tutkusunu dile getirdi: "Tespih benim için bir tutku, bir sevda. Beni Mersin'den Adana'ya kadar getirdi. Burada tanıdığım ustalardan tespih sipariş ediyorum. Yaklaşık 20 yıldır tespihe ilgi duyuyorum. Keşke daha önceden ilgilenseymişim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Kültür Sanat Etkinlikler Güncel Yaşam Adana

Benzer Videolar