ABD başkan adayı Trump, fast food restoranında çalıştı | Dış Haberler

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, gençlik yıllarında bir fast food restoran zincirinde çalıştığını söyleyen Demokrat rakibi Kamala Harris'e inanmadığını belirterek, gittiği restoranda patates kızartması yapıp, müşterilere servis etti

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Pensilvanya'da seçim kampanyası etkinlikleri kapsamında bir fast food restoranını ziyaret etti. Restoranda çalışanlarla tokalaşan Trump, daha sonra önlük giydi ve patates kızartma makinesiyle çalışan bir çalışandan bilgi aldı.

Demokrat rakibi Kamala Harris'in gençlik yıllarında aynı restoran zincirinde çalıştığını söylemesine atıfta bulunan Trump, "Herkese merhaba, bugün bu restoranda ilk günüm, bir iş arıyorum" diyerek kendisini bekleyenleri selamladı.

Makineye geçen Trump, patates kızarttıktan sonra diğer işlemleri yaptı ve araba servisi için bekleyen birkaç aileye menülerini sundu.

PATATES KIZARTTI

Arabaya servis sırasında bekleyen müşterilerle sohbet eden Trump'a çevrede bulunan Cumhuriyetçi destekçileri yoğun ilgi gösterdi.

"Şu anda Kamala'dan 15 dakika daha fazla çalıştım." diyerek espri yapan Trump, "Tüm hayatım boyunca bunu yapmak istemişimdir, şimdi yapacağım çünkü o bunu yapmadı." ifadelerini kullandı.

"KAMALA'DAN 15 DAKİKA DAHA FAZLA ÇALIŞTIM"

Kendi hazırladığı patates kızartmalarından basın mensuplarına da ikram eden Trump, bu süre boyunca gazetecilerle sohbet etti.

Harris, daha önce katıldığı bir programda gençlik yıllarında bir fast food restoranında patates kızarttığını ve kasada çalıştığını söylemişti. Trump ise bu söylemi yalanlayarak Harris'in bu restoranlarda çalışmadığını iddia etmişti.

*Haberin tüm fotoğrafları Associated Press tarafından servis edilmiştir.

Benzer Videolar