83 Yaşındaki Kadının Gelinlik Hayali Gerçekleşti

Adana'da yaşayan 83 yaşındaki Sümbül Topbaş, yıllar önce platonik aşkı Cabbar Gani ile evlenemeyince, aşkına kapılarını kapatmış ve hayatı boyunca evlenmemişti. Geçtiğimiz yıllarda Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine yerleşen Topbaş, huzurevi çalışanlarına en büyük hayalinin gelinlik giymek olduğunu söylemişti.

Huzurevi yönetimi bu isteği Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne iletti. Müdürlük, Topbaş'ın hayalini gerçekleştirmek için hemen harekete geçti. Önce güzel bir gelinlik satın alındı, ardından ise hayırsever Mustafa Kapan, düğün salonunu Topbaş'a tahsis etti.

Düğün günü, Topbaş önce kuaföre giderek saç ve makyajını yaptırdı. Sonrasında gelinliğini giyen Topbaş, davul zurna eşliğinde düğün salonuna konvoyla geldi. Huzurevi sakinleri ve Topbaş'ın yakın akrabaları, bu özel güne şahitlik etmek için salonda hazır bekliyorlardı.

Topbaş, ilk dansını Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa ile yaptı. Dansın ardından gazetecilere konuşan Topbaş, mutluluğunu dile getirdi ve "Çocukluk aşkım tek taraflıydı, ona karşı hiç açılmadım. Sonrasında hiç evlenmedim, kimseyi de sevmedim. Bugün hayalim gerçekleşti, çok mutluyum. Hayallerimi gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum. Herkesin evlenmesini tavsiye ederim." dedi.

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa, Topbaş'ın bu özel gününde onun yanında olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. "Teyzemiz hiç gelinlik giymemiş, hiç evlenmemişti. Onun hayalini gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Yaşlılarımızın her zaman yanındayız." dedi.

Topbaş'ın akrabası Fatma Yonaç da, "Sümbül'ü böyle görünce çok mutlu oldum. Çok güzel olmuş, prensesler gibi. Hiç evlenmemişti, hep hayaliydi. Bugün onu böyle görünce çok duygulandım." diye konuştu.

Düğün töreninde, Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa, Topbaş'a çeyrek altın taktı. Takı töreninin ardından Topbaş, akrabaları ve huzurevi sakinleri ile birlikte oyun havası eşliğinde eğlendi.

Yerel Haberler Kültür Sanat Yerel Yaşam adana

Benzer Videolar