49 ilde operasyon: 336 kişi gözaltına alındı

Uyuşturucuyla Mücadele Operasyonlarında Büyük Başarı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen "Narkoçelik-35" operasyonlarının sonuçlarını açıkladı. 49 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda, 336 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu miktarı ise oldukça çarpıcı: Yaklaşık 2 ton 428 kilogram uyuşturucu madde ve 888 bin 923 uyuşturucu hap.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonların Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya gibi büyükşehirler de dahil olmak üzere 49 ilde gerçekleştiğini belirtti. Operasyonların hedefinde, uyuşturucu satıcılarının yanı sıra yerel suç örgütleri ve uyuşturucu imalatçıları yer alıyor.

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız." diyen Bakan Yerlikaya, uyuşturucuyla mücadele konusunda kararlı olduklarının altını çizdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlara 832 ekip, 2 bin 81 personel, 10 hava aracı ve 39 narkotik dedektör köpeği katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İçişleri Bakanı Operasyon 3-sayfa ankara Güvenlik 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Benzer Videolar