29 Ekim 4 gün tatil mi? 29 Ekim ek ders ödenir mi?

28 Ekim'in resmi tatil mi, 29 Ekim'in ise resmi tatil olup olmadığı ve bu tarihlerde yapılacak etkinliklerin nasıl düzenleneceği, birçok vatandaşın aklında olan sorular. Cumhuriyet Bayramı'nın heyecanı ve önemi, tatil planlarını etkilemekte ve her kesimden vatandaşın bu coşkulu günlerde bir araya gelmesi bekleniyor. Bu özel günlerin anlamı ve öneminin yanı sıra, tatil süresi de vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Peki, 29 Ekim dört gün tatil mi? 29 Ekim'de ek ders ücreti ödenecek mi? Detaylar haberimizde...

29 EKİM DÖRT GÜN TATİL Mİ?

2024 yılında 28 Ekim Pazartesi gününe denk gelirken, 29 Ekim ise Salı gününe denk geliyor. Bu da, birçok çalışan için 29 Ekim'deki resmi tatilin uzun bir hafta sonu fırsatı sunabileceği anlamına geliyor. 29 Ekim'de dört gün tatil olup olmayacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. Bu tarihlerde plan yapmak isteyen vatandaşlar için bu durum oldukça önemlidir.

29 EKİM EK DERS ÜCRETİ ÖDENİR Mİ?

Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlayarak 29 Ekim'de devam ediyor. Özel sektör çalışanları, 28 Ekim'de yarım gün, 29 Ekim'de ise tam gün ek mesai ücreti alabilecekler.

Haberler.com / Beyza Nur Ergin - Gündem

Cumhuriyet Bayramı Soğuk Haber 29 Ekim Gündem Eğitim Yaşam Tatil

Benzer Videolar