28 Ekim’de eczaneler açık mı, yarım gün mü? 28 Ekim nöbetçi eczane nerede?

28 Ekim'de eczanelerin çalışma saatleri hakkında merak edilenler: 28 Ekim'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın arifesinde, eczaneler yarım gün hizmet verecek. Yani öğleden sonra 13:00'a kadar açık olacaklar. Saat 13:00'den sonra ise yalnızca nöbetçi eczaneler hizmet verecek.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

29 Ekim, 1.5 günlük resmi tatil süresine sahip bir bayramdır. Bu tarihte bankalar, kamu kurumları ve okullar tatil olacaktır.

28 EKİM'DE ECZANELER AÇIK MI?

28 Ekim, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın arifesi olarak, birçok işletme yarım gün hizmet verecek. Eczaneler de bu kapsamda öğleden sonra 13:00'a kadar açık kalacak. 13:00'den sonra ise sadece nöbetçi eczaneler hizmet verecek.

29 EKİM'DE ECZANELER AÇIK MI?

29 Ekim Salı günü, tüm normal eczaneler kapalı olacak, ancak nöbetçi eczaneler hizmet verecek. Ayrıca, hastanelerin acil servisleri 28 ve 29 Ekim tarihlerinde kesintisiz hizmet verecektir.

NÖBETÇİ ECZANE NEREDE?

Nöbetçi eczane sorgulama işlemi e-Devlet üzerinden kolayca gerçekleştirilebilir. İllere ve ilçelere göre nöbetçi eczane arayanlar, Sağlık Bakanlığı'nın resmi web sitesi veya e-Devlet platformunu kullanarak bilgiye ulaşabilirler.

NÖBETÇİ ECZANE İÇİN TIKLAYINIZ

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Soğuk Haber Eczane Güncel Sağlık Yaşam Tatil

"
Benzer Videolar