26 Eylül 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Eylül Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!

26 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete'de, günün önemli kararlarının ve ilanlarının yer aldığı duyurular yayınlandı. Resmi Gazete'nin PDF sürümünü indirip, günün kararlarını ve ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Yasama, yürütme, idare ve yargı bölümlerine ilişkin düzenlemeler, güncel gelişmeler ve önemli ilanlar Resmi Gazete'de yer alıyor.

RESMİ GAZETE BUGÜNÜN KARARLARI NELER? YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

Yürütme ve idare bölümünde, Meslek Yüksekokulları Koordinasyon Kurulu ve Yükseköğretim Eğitim Programları Danışma Kurulu'na dair yönetmeliklerde yapılan değişiklikler Resmi Gazete'de yayınlandı.

TEBLİĞLER

Gelir Vergisi Genel Tebliği, Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ve 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılında bazı illerdeki özel okullarda öğrenim gören öğrenciler için eğitim ve öğretim desteği verilmesine ilişkin tebliğler de Resmi Gazete'de yer aldı.

Bitkisel üretime yönelik desteklemeler ve ithalatta gözetim uygulamasına ilişkin değişiklik tebliği de Resmi Gazete'de yayınlanan diğer önemli tebliğler arasında.

İLÂN BÖLÜMÜ

Resmi Gazete'nin ilan bölümünde, yargı ilanları, artırma, eksiltme ve ihale ilanları ile çeşitli ilanlar yayınlandı. T.C. Merkez Bankası tarafından belirlenen döviz kurları ve devlet iç borçlanma senetlerinin günlük değerleri de ilan bölümünde yer aldı.

TÜMÜ

Benzer Videolar