15 Temmuz şehidinin ailesi ilk kez oğullarının mezarı başında gözyaşı dökmedi

15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde Ankara Emniyet Müdürlüğünde şehit olan polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç'ın babası Zeki Kılınç, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberine duyarsız kalmadı. Antalya'da oğlunun mezarı başında, eşi Meliha Meltem Kılınç ile birlikte dua eden baba Kılınç, "Bugün bizim için gözyaşı dökmediğimiz bir gün," diyerek duygularını dile getirdi.

Kılınç, AA muhabirine yaptığı açıklamada 15 Temmuz'un acısını hala yüreğinde hissettiğini söyledi. Vatan için evlat şehit vermenin gururunu yaşadıklarını vurgulayan baba, "Zalimler için yaşasın cehennem" sözünün bugün gerçek olduğunu belirtti.

"Evlatlarımız ay yıldızlı bayrak için şehadete koştular. Onlar güzel yerdeler, Peygamber efendimizin sancağı altındalar. Cehennem ateşinde odun olacak birisi de bugün hayatını kaybetti," diye konuşan Kılınç, FETÖ'nün Türkiye'nin düşmanı bir örgüt olduğunu ve benzerlerinin de var olduğunu hatırlattı.

"Kıyamete kadar bu ülke toprakları bizim olacak," diyen baba, oğlunun emanetini korumak için ilkokuldan üniversiteye kadar gençlere konferanslar verdiğini ve şehitlerin hatırasını yaşatmak için çaba gösterdiğini ifade etti.

"Son nefeslerine kadar vatan ve ezan sevgisiyle yaşayacağız," diyen Kılınç, 8 yıl boyunca oğlunu, Gazze'deki, Irak ve Suriye'deki mazlumları düşünerek yaşadıklarını, emperyalistlerin ve Siyonistlerin hesaplarının Allah'ın hesabı karşısında yersiz kaldığını söyledi.

Anne Meliha Meltem Kılınç ise Türkiye'nin FETÖ haininden kurtulduğunu belirterek, "Bir insanın ölümüne bu kadar sevineceğimin hiç aklıma gelmezdi. Ama FETÖ elebaşı bir insan değildi. Hiç kimseye acımadı. Türk milletine acımadı. Bugün 8 yıl sonra ilk defa ağlamayacağım. Çok mutluyum. Ne ona ne de destekçilerine hakkımı helal etmiyorum. Bu ülkeye yapılanları ben unutmadım, Türk milleti de unutmayacak," şeklinde konuştu.

Darbe Girişimi İnsan Hakları Zeki Kılınç 15 Temmuz Güvenlik antalya Güncel Ankara Polis Baba

Benzer Videolar