15 Temmuz gazisi Mustafa Çağır: "FETÖ’nün ölümünü kutluyorum, Allah bize bugünleri gösterdi"

15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Ankara'da gazi olan Mustafa Çağıran, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüne sevindiğini ifade etti. "FETÖ'nün ölümünü içtenlikle kutluyorum. Allah bize bugünleri gösterdi. Ona gönül veren, onun gibi vatanına ihanet eden herkesin bu vatandan temizlenmesi için devletimizin ve bizim elimizden geleni yapmamız gerekiyor." dedi.

Çorum'da yaşayan Çağıran, 15 Temmuz gazisi olarak, Fetullah Gülen'in ölümüyle büyük bir sevinç yaşadıklarını belirtti. Gülen'in ardında kalanların da temizlenmesi gerektiğini vurgulayan Çağıran, gençlerin bu tür hainlerin ortaya çıkmasını önlemek için önemli bir rol üstlenmesi gerektiğini söyledi.

Ankara'daki gazilerin Sincan'da davullu, zurnalı halaylı gösteriler düzenlediğini hatırlatan Çağıran, Gülen'i "Amerika'da yaşayan alçak, hain, Türkiye'ye verdiği büyük zararlardan sonra vatansız olarak gebermiştir. Ben öldü demek istemiyorum, geberdi." ifadeleriyle tanımladı. Çağıran, FETÖ liderinin ölümüyle ülke için büyük bir tehlikenin ortadan kalktığını belirtse de, ülkede hala vatanına ihanet eden birçok insanın olduğunu vurguladı.

"Vatanını 1 dolara satan alçaklara ne yapılması gerekir?" diye soran Çağıran, devlet kadrolarında liyakatli ve vatanını seven kişilerin bulunması gerektiğini savundu. "O gün görev bizdeydi, FETÖ'yü başarısız kıldık. Bundan sonra da vatanını milletini seven, gerektiğinde gözünü kırpmadan canını verecek insanları yetiştirmemiz gerekiyor. Bunun için de aileler ve öğretmenlerimize büyük görev düşüyor" dedi.

"İhanet eden herkesin bu vatandan temizlenip gitmesi için devletimizin ve bizim elimizden geleni yapmamız gerekiyor" diyen Çağıran, vatanı olmayanın dini, namusu, ailesi olmayacağını söyledi. "O yüzden yüce Allah vatanı için ölen kişilere 'şehit' demiş. İnançlarımızı yaşamamız için özgür olmamız lazım. Bu yüzden FETÖ'nün ölümünü içtenlikle kutluyorum. Allah bize bugünleri gösterdi. Ona gönül veren, onun gibi vatanına ihanet eden herkesin bu vatandan temizlenip gitmesi için devletimizin ve bizim elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Aksi takdirde ülke yönetimi bunların eline geçtiğinde başımıza çok belalar açarlar. Özellikle 15 Temmuz darbe kalkışmasından PKK doğudan, diğerleri farklı bölgelerden ülkemize saldırarak ikinci bir Lozan yaşatmaya çalışacaklardı. Cumhurbaşkanımız ve bu aziz milletin cesurluğu sayesinde darbe girişimi başarısızlığa uğradı. Allah bir daha böyle günler yaşatmasın. Bunun için evlatlarımızı, çocuklarımızı, nesillerimizi çok iyi yetiştirmemiz gerekiyor" diye konuştu. - ÇORUM

Darbe Girişimi 15 Temmuz Ankara Yerel

Benzer Videolar