1.3 milyar dolar serveti olan şarkıcı Selena Gomez, evsiz bir adama sadece 20 dolar verdiği için tepki çekti

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, New York'ta bir restorandan çıkarken evsiz bir adama 20 dolar vermesi nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu. 1,3 milyar dolarlık servetle bilinen 32 yaşındaki yıldız, bu davranışı nedeniyle sosyal medyada tartışmaların fitilini ateşledi.

Bir kısım kullanıcı, Gomez'in serveti göz önüne alındığında 20 doların oldukça az olduğunu öne sürerken, diğerleri yıldızın cömertliğini takdir etti. Gomez'in yanına nakit parası olmadığı için koruma görevlilerinden 20 dolar alarak vermiş olması ve normalde daha fazla yardım edebileceği iddia edildi.

Bu olay, Gomez'in yakın zamanda yaptığı "para hakkında konuşmanın zevksiz olduğu" açıklamasını da hatırlattı. Selena, kendi kozmetik markası Rare Beauty'nin başarısıyla ilgili konuşurken, başarının tamamının ürünleri satın alan müşterilere ait olduğunu vurgulamıştı.

Bloomberg'in bildirdiğine göre, Gomez'in servetinin önemli bir kısmı Rare Beauty'den geliyor. 2020 yılında kurulan marka, özellikle Z kuşağı arasında büyük bir popülerlik kazandı. Selena'nın gelirinin %81'i bu markadan, %6,9'u reklamlardan ve %4,8'i ise konser turlarından elde ediliyor.

Gomez, markasının sadece para kazanmakla ilgili olmadığını, insanların kendilerini özel hissetmelerini sağlamak istediğini belirtti. Ayrıca, markasının 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü'nde özel bir bağış kampanyası düzenleyeceğini duyurdu.

Rare Beauty, özellikle likit allık ve dudak parlatıcıları ile biliniyor. Ürün fiyatları 3 dolardan 299 dolara kadar değişebiliyor. Selena, markasının amacının insanların kendileri olmalarını kutlamak olduğunu vurguluyor.

Bu olay, ünlülerin hayırseverlik eylemlerinin nasıl algılandığı ve yorumlandığı konusunda ilginç bir tartışma başlattı.

1.3 milyar dolar serveti olan şarkıcı Selena Gomez, evsiz bir adama sadece 20 dolar verdiği için tepki çektiHaberler.com / Abdullah Teymur - Magazin

Selena Gomez Kültür Sanat New York 3-sayfa Magazin Yaşam evsiz

"
Benzer Videolar